Chleb bananowy z polewą czekoladową
Chleb bananowy z polewą czekoladową może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Mieszanka mleka, półsłodka czekolada, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 52 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chleb bananowy z polewą czekoladową, Chleb Bananowy Z Polewą Czekoladową, oraz Chleb bananowy z polewą czekoladową.
Instrukcje
Połączyć cukier i masło w misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodać banana, mleko, śmietanę i białka.
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól, mieszając trzepaczką.
Dodać mieszankę mąki do mieszanki bananów; ubić tylko do wymieszania (nie przegotować). Łyżka ciasto do 9 x 5-calowej metalowej patelni Bochenek pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Spoko na stojaku.
Włożyć pół na pół i czekoladę do miski zabezpieczonej przed kuchenką mikrofalową. Kuchenka mikrofalowa w wysokiej przez 1 minutę lub do rozpuszczenia czekolady, mieszając co 20 sekund. Lekko ostudzić; skropić chlebem.