Chleb Bananowy Powerhouse

Chleb Bananowy Powerhouse
Powerhouse chleb bananowy może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 968 kalorii, 25g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jeśli masz zmielony cynamon, daktyle, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Podobne przepisy to chleb bananowy, jak zrobić chleb bananowy / szybki chleb bananowy, Powerhouse Vegetable Medley, oraz chleb bananowy bez jaj , jak zrobić wegański chleb bananowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Smar 4 Patelnie bochenkowe, rozmiar 7x3 cale.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W małej miseczce wymieszać 1 łyżkę białego cukru z 2 łyżeczkami cynamonu. Wnętrzności natłuszczonych patelni z bochenkiem posmaruj cukrem cynamonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
CynamonCynamon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wymieszać mąkę pełnoziarnistą, owies, mąkę uniwersalną, sodę oczyszczoną, 1 1/2 łyżeczki cynamonu i sól w misce. Beat 2 szklanki brązowego cukru z 3/4 szklanki masła w oddzielnej misce do mieszania, aż kremowy. Ubij śmietanę, banany, jajka i ekstrakt wanilii, aż będzie gładka. Wymieszać suche składniki do mieszaniny bananów i złożyć w 2 szklanki daty, 1 szklanka orzechów włoskich, i 1/2 szklanki tosty Kokosowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka PszennaMąka Pszenna
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CynamonCynamon
BananBanan
KokosKokos
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
MasłoMasło
DaktyleDaktyle
JajkoJajko
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
4
Łyżka ciasto do przygotowanych patelni Bochenek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
5
Posypać wierzchy każdego bochenka z około 1 łyżka ciemnobrązowego cukru i 1 1/2 łyżeczki każdej z daktyli, orzechów włoskich i kokosa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciemnobrązowy CukierCiemnobrązowy Cukier
KokosKokos
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
DaktyleDaktyle
6
Posmaruj każdy Bochenek roztopionym masłem, aby uzyskać błyszczącą glazurę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
GlazuraGlazura
7
Pieczemy bochenki w rozgrzanym piekarniku, aż się zarumienią i wykałaczka włożona do środka bochenka wychodzi czysta, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn