Chleb Bananowy Niskotemperaturowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj chleba bananowego w niskiej temperaturze. Ten przepis służy 12 i kosztuje 24 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 221 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, cukier granulowany, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 18 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczywo Cukiniowe Wolnoopalające - Niskowęglowodanowe, Bez Cukru, chleb bananowy, jak zrobić chleb bananowy / szybki chleb bananowy, oraz chleb bananowy bez jaj , jak zrobić wegański chleb bananowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F. tłuszcz i mąka 8 ½ X4 calowy Bochenek, linia z pergaminem i posmarować pergaminem. To ważne, bo bochenek jest raczej lepki!W blenderze przecier banany, cukier i soda oczyszczona.Opróżnij mieszaninę bananów do miski do mieszania.
Wymieszać jajka i mąkę na przemian, mieszając aż do dobrze wymieszanego.
Wymieszać z olejem, maślanką i solą, ubijając łyżką do wymieszania i wygładzenia.
Dodaj wanilię (jeśli używasz) i orzechy.
Wlać ciasto do przygotowanego bochenka i piec przez 2,5 godziny.
Ostudzić całkowicie, a następnie ostrożnie wyjąć z patelni.