Chleb bananowy mamy
Chleb bananowy mamy to Wegetariańskie poranny posiłek. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 612 kalorii, 11g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, banana, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to chleb bananowy, jak zrobić chleb bananowy / szybki chleb bananowy, chleb bananowy bez jaj , jak zrobić wegański chleb bananowy, oraz Najlepszy Meat Loaf mojej mamy.
Instrukcje
Połączyć cukier i masło w misce; beat na średniej prędkości miksera, aż dobrze wymieszane.
Dodać banana, mleko, śmietanę i białka; dobrze ubić i odstawić.
Połączyć mąkę, soda oczyszczona i sól; dobrze wymieszać.
Dodaj suche składniki do kremowanej mieszaniny, ubijając aż do wymieszania.
Łyżka ciasto na 4 (5 x 2 1/2-cala) miniaturowe Patelnie Bochenek pokryte sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Ostudzić w patelniach 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni.
Ostudzić całkowicie na stojakach z drutu.
Uwaga: aby jeden 9-calowy Bochenek, łyżka ciasto do 9 x 5-calowy Bochenek pan pokryte sprayem do gotowania; piec w 350 przez 1 godzinę i 10 minut.