Chleb Bananowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj chleba bananowego. Ten przepis służy 8 i kosztuje 33 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 368 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Mieszanka mleka, jajka, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 383 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj chleb bananowy, jak zrobić chleb bananowy / szybki chleb bananowy, chleb bananowy bez jaj , jak zrobić wegański chleb bananowy, oraz Chleb bananowy - możesz zrobić chleb bananowy w domu, jest łatwy do zrobienia i smakuje wspaniale dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. masło 9 x 5 x 3 calowy Bochenek.
W dużej misce zmiksować cukier i masło, aż będą lekkie i puszyste.
Dodać jajka po kolei, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
W małej misce rozgnieść banany widelcem.
Wymieszać z mlekiem i cynamonem. W innej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Dodaj mieszaninę bananów do kremowanej mieszaniny i mieszaj do połączenia.
Dodaj suche składniki, mieszając, aż mąka zniknie.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i piec od 1 godziny do 1 godziny 10 minut, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Odstawić do ostygnięcia na półce na 15 minut.
Wyjmij chleb z patelni, Odwróć na stojak i całkowicie ostudź przed krojeniem.
Plastry rozprowadzić z miodem lub podawać z lodami.