Chleb śniadaniowy wylmy
Chleb śniadaniowy wylmy może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 860 kalorii, 32G białka, oraz 60 g tłuszczu każdy. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka zielonej cebuli, ser cheddar, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 53%. Spróbuj Śniadanie w chlebie, Śniadanie w chlebie, oraz Śniadanie w chlebie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj 9-calowy Bundt. Gotować kiełbasę na patelni na średnim ogniu.
Osuszyć na papierowych ręcznikach i pokruszyć.
W dużej misce, połączyć kiełbasę, ser śmietankowy, ser cheddar, zielona cebula i pieczenia mix. W innej misce ubić jajka i mleko.
Dodać mieszaninę jaj do mieszaniny mąki/sera; mieszać tylko do zwilżenia.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 do 55 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka bochenka wyjdzie czysta.
Natychmiast wyjąć z patelni i lekko ostudzić na stojaku z drutu.
Podawać na ciepło. W razie potrzeby może być również zamrożony.