Chińskie Pięć Spice Spare Żeberka

Chińskie Pięć Spice Spare Żeberka
Chinese Five Spice Spare żeberka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 2 i kosztuje 4,03 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 79g białka, 98 g tłuszczu, oraz w sumie 1264 kalorii. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz miód, krótkie żeberka wieprzowe, mielony imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 35 minut. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest znakomite. Spróbuj Chińskie Żeberka Na Wynos, Chińskie słodko-kwaśne żeberka na wynos, oraz Żeberka Sweet Temptation: Tamaryndowca-Szkliwione Żeberka Zapasowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz sos sojowy, ocet z białego wina, olej sezamowy, miód, proszek z pięcioma przyprawami, czosnek i imbir w dużej torbie do przechowywania. Wstrząsnąć, aby dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
2
Dodaj żeberka do marynaty; przechowywać w lodówce 4 do 8 godzin, obracając worek od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
3
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
4
Wyjąć żeberka z marynaty i umieścić w patelni do pieczenia; przykryć szczelnie folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Żeberka gotować przez godzinę, okazjonalnie obracając. Zwiększ temperaturę piekarnika do 400 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
6
Wyjąć folię z patelni i piec dodatkowe 20 minut, obracając raz, aż żeberka będą ładnie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane

Polecane wino: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling

Gewurztraminer, Chenin Blanc i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Cave de Ribeauville Kolekcja Gewurztraminer. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
Kolekcja Cave de Ribeauville Gewurztraminer
Kolekcja Cave de Ribeauville Gewurztraminer
To cytrynowo-żółte wino ma intensywnie aromatyczny bukiet, z nutami przyprawy i liczi. Na podniebieniu Dojrzała kwasowość utrzymuje wino świeże, ale delikatne. Połącz z pikantnymi potrawami, miękkimi serami i wypiekami.Gewurztraminer jest najbardziej aromatycznym winem Alzacji. Swoim aromatem róży, liczi i przypraw upiększa nasze podniebienie. Miękki, dobrze komponuje się z foie gras, deserem na bazie owoców. Półwytrawny, towarzyszy pikantnym potrawom lub mocnym serom.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia33
Magazyn