Chińskie Kotlety Jagnięce Z Grilla Char Siu

Chińskie Kotlety Jagnięce Z Grilla Char Siu
Przepis Chiński Char Siu grillowane kotlety jagnięce jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 57g białka, oraz 16G tłuszczu. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz miód, kotlety jagnięce, sos hoisin i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mieszankę przypraw można śledzić to danie główne z Pumpkin Pie Spice Cream Scones jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Slow Cooker Chinese Pork vel char siu Pork, Grillowany Chiński Kurczak Char Siu, oraz Char - grillowane kotlety wieprzowe w stylu koreańskim z grilla i Rękodzieło Koreańskie mięso Giveaway dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 6 składników ubić w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Przenieść do dużej, zamykanej plastikowej torby.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Dodaj jagnięcinę; uszczelnij worek i obróć do płaszcza. Marynować w lodówce co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
4
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
5
Jagnięcinę odcedzić, pozostawiając trochę marynaty. Grilluj jagnięcinę, aż lekko zwęglona i ugotowana do pożądanej doneness, około 21/2 minut na stronę dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Przenieś na talerz.
7
Wymieszać miód i 1 łyżkę wody w małej patelni na średnim ogniu do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Posmaruj kotlety jagnięce.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia35
Magazyn