Chińskie Ciasteczka Z Masłem
Przepis Chińskie ciasteczka masło może zaspokoić swoje chińskie pragnienie w około 45 minut. Na 6 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 40. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 58 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cukierników ' cukier, masło, mąka samozbierająca, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Chińskie Ciasteczka Migdałowe, Chińskie Ciasteczka Z Pięcioma Przyprawami, oraz Chińskie Ciasteczka Migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
W mikserze elektrycznym stojącym masło ubić na gładką masę.
Dodać cukier cukierniczy i śmietanę, aż będzie puszysta.
Dodać jajko i ekstrakt z wanilii. Powoli przesiać mąkę i ubijać, aż powstanie gładkie ciasto.
Dodaj ciasto do prasy do ciastek i przymocuj dysk w kształcie gwiazdy lub kwiatu. Naciśnij ciastka na wyłożonej blasze do pieczenia, pozostawiając 1 cal miejsca wokół każdego ciastka.
Piec przez 15 minut, lub do lekko złoty na wierzchu.
Przenieś do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć przed przechowywaniem. Ciasteczka mogą być przechowywane w temperaturze pokojowej w hermetycznym pojemniku przez 3 do 4 dni.
Diana Kuan jest pisarką kulinarną i instruktorką gotowania, która uczyła chińskiego gotowania w Pekinie i Nowym Jorku. Jej teksty na temat żywności i podróży pojawiły się między innymi w Boston Globe, Gourmet, Food & Wine i Time Out New York. Pojawiła się w programie CBS Early Show i innych mediach. Jest autorką bloga www.appetiteforchina.com, która ma ponad 6,5 miliona odsłon i uczy chińskiego gotowania w Whole Foods i Instytucie Edukacji kulinarnej (ICE) w Nowym Jorku, gdzie obecnie mieszka.