Chiński Makaron Smażony
Chiński smażony makaron może być tylko Chiński przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 346 kalorii, 9g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, olej roślinny, groch i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Chińska kiełbasa smażony ryż z chrupiącą smażoną szalotką, Chiński Makaron Warzywny, oraz Makaron Chiński.
Instrukcje
Makaron ramen gotować przez 3 minuty, lub aż zmięknie, bez opakowań smakowych. Rezerwowe Pakiety smakowe.
Makaron odsączyć i odstawić.
Rozgrzać 1 łyżkę oleju na małej patelni. Jajko w misce. Gotować i mieszać w gorącym oleju, aż jędrne. Odstawić.
Na oddzielnej patelni podgrzej 1 łyżeczkę oleju na średnim ogniu. Gotować i wymieszać zieloną cebulę w oleju przez 2 do 3 minut, lub aż zmiękną.
Przełożyć do osobnego naczynia i odstawić.
Podgrzać kolejną łyżeczkę oleju do gotowania na tej samej patelni. Gotować i mieszać marchew, groszek, i papryka oddzielnie w ten sam sposób, odkładając każdy na bok po zakończeniu.
Połącz 2 łyżki oleju sezamowego z 1 łyżką oleju roślinnego na oddzielnej patelni lub woku. Makaron smażyć na oleju przez 3 do 5 minut na średnim ogniu, regularnie obracając.
Posyp sos sojowy, olej sezamowy i żądaną ilość zarezerwowanych pakietów przypraw ramen nad makaronem i wrzuć do herbu.
Dodaj warzywa i kontynuuj gotowanie, często obracając, przez kolejne 5 minut.