Chiński Chile wołowina Stir-fry
Chiński Chile wołowina Stir-fry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.17 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 503 kalorie. Jeśli masz sos sojowy, brokuły, groszek śnieżny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Stir-Fry z wołowiną i brokułami, Wołowina i kapusta Stir Fry, oraz Łatwa wołowina i brokuły z dziczyzną Stir Fry.
Instrukcje
Wymieszać sos sojowy, ocet, i pięć przypraw w proszku razem w misce.
Dodać wołowinę i wrzucić dobrze. Dobrze doprawić czarnym pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 i do 12 godzin.
Podgrzać 2 łyżki oleju w woku na dużym ogniu.
Dodać paprykę i stir-smażyć, aż chrupiące-miękkie, o 3 protokół.
Dodaj chile, czosnek, i imbir i Stir-fry przez 1 minutę.
Dodać brokuły i groszek śnieżny i smażyć przez 2 minuty.
Dodaj pozostały olej do woka i podgrzej na dużym ogniu.
Wołowinę odcedzić z marynaty, zastrzegając marynatę.
Dodać wołowinę do woka i smażyć przez 1 minutę. Włożyć warzywa do woka i zalać marynatą. Rozpuścić skrobię kukurydzianą w wywarze i wymieszać z wokiem. Stek z warzywami podsmażamy, aż sos się zagotuje.
Przełożyć na talerz, skropić olejem sezamowym i podawać od razu.
Chicken Chile Stir-fry: substytut piersi kurczaka bez skóry i bez kości na wołowinę.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Clos Amador Cava Tendre rosé. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
![Clos Amador Cava Tendre Rose]()
Clos Amador Cava Tendre Rose
Intensywny i głęboki różowy kolor z genialnym wyglądem. Ciągłe tworzenie różańców drobnych pęcherzyków. Czyste i intensywne aromaty czerwonych owoców, typowe dla odmiany, z lekką nutą kwiatu róży. Świeży i elegancki, z wyraźnymi nutami dzikich owoców, malin i wiśni, które tworzą mocny, szeroki posmak.Rozkoszowana szczególnie jako aperitif, Róża Clos Amador idealnie pasuje do musu z ciemnej czekolady i jest boska ze świeżymi czerwonymi owocami i ciastami, takimi jak truskawkowa charlotte.