Chiński Bas na parze
Chiński Styl na parze bas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 437 kalorii, 33g białka, oraz 32G tłuszczu. Na 3,42 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz chiles, wino ryżowe, olej sezamowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać limonki, można śledzić to danie główne z Arbuz Granita jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Chiński bas na parze z kapustą, Steamed Sea Bass, Styl Kantoński, oraz Przepis na okonia morskiego na parze (w stylu tajskim).
Instrukcje
Dodać wodę do dolnej komory parowca i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Wymieszać sos sojowy, wino ryżowe i rozdrobniony imbir razem.
Łowić ryby przecięciami o głębokości około 2,5 cm i 6 mm po obu stronach. Przetrzyj rybę do środka i na zewnątrz olejem sezamowym i solą.
Rozproszyć jedną trzecią szalotki w żaroodpornym naczyniu i dodać 2 ryby i połowę mieszanki sosu sojowego.
Miejsce w 1. Powtórz z innym danie, jedna trzecia szalotki, a pozostałe ryby i sos sojowy mieszaniny. Przykryć parowiec i gotować przez 1012 minut, aż ryba będzie nieprzezroczysta po przekłuciu nożem.
W międzyczasie rozgrzać olej w rondlu na średnim ogniu, aż się połyśnie.
Posypać ryby z pozostałych szalotki, julienned imbir, czosnek, chiles, i skórki limonki.
Zalać rybę gorącym olejem i podawać.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;