Chińska zupa gorąco-kwaśna

Chińska zupa gorąco-kwaśna
Need a zupa bezglutenowa, bezmleczna i wegetariańska? Chiński gorący i kwaśny zupa może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.39 za porcję. Jedna porcja zawiera 103 kalorie, 9g białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jeśli masz ocet ryżowy, sos czosnkowy chili, olej sezamowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 36 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Zupa gorąco-kwaśna, Chińska Zupa Hot & Sour, oraz Chińska Zupa Hot & Sour dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki zagotować w holenderskim piekarniku. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodaj tofu i następne 3 składniki. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
3
Połączyć wodę i skrobię kukurydzianą w małej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać mieszankę skrobi kukurydzianej do zupy. Doprowadzić do wrzenia i gotować 1 minutę lub aż zupa zacznie zgęstnieć. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
5
Jajko wlać powoli, równomiernie do gotującej się zupy. Wymieszać z olejem sezamowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
6
Dekoruj zieloną cebulą, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
7
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Leo Steen Saini Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W36 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia2
Magazyn