Chińska Sałatka ryżowa z kurczakiem to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką wodę, paprykę, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 57%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Chińska Sałatka z makaronem ryżowym i sosem, Chiński Kurczak Smażony Ryż I, oraz Chińska zupa z kurczakiem i ryżem.
Instrukcje
1
Ryż i wodę umieścić w rondlu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż woda zostanie wchłonięta, około 45 minut. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Aby dressing, ubij razem olej, sok z cytryny, sos sojowy, imbir i sos teriyaki w małej misce. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sos Teriyaki
Sok Z Cytryny
Sos Sojowy
Imbir
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
3
W dużej misce wymieszać ugotowany ryż i kurczaka. Wymieszaj seler, kasztany wodne, grzyby, zieloną cebulę i czerwoną paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasztany Wodne
Ryż Gotowany
Zielona Cebula
Papryka Czerwona
Grzyby
Cały Kurczak
Seler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Wymieszać z opatrunkiem do okrycia. Przykryć i przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc. Delikatnie wrzucić przed podaniem.
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, wino. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.