Chińska kiełbasa i Broccolini smażony ryż
Chińska kiełbasa i Broccolini smażony ryż może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 453 kalorie, 19g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Udaj się do sklepu i odbierz pastę chili-czosnek, korzeń imbiru, ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chińska kiełbasa smażony ryż z chrupiącą smażoną szalotką, Smażony ryż z chińską kiełbasą, oraz Krab I Chińska Kiełbasa Smażony Ryż.
Instrukcje
Podgrzej duży wok na średnim ogniu, następnie dodaj chińską kiełbasę i gotuj, aż tłuszcz zacznie renderować, a kiełbasa będzie lekko rumiana, około 5 minut, rzucając od czasu do czasu, aby zapobiec przyklejeniu.
Kiełbasę wyjąć i odstawić, następnie dodać olej sezamowy do woka i lekko obniżyć ogień. Gdy olej jest podgrzewany, smażyć czosnek i imbir razem przez minutę, często mieszając, następnie dodać broccolini i 1 łyżka sosu sojowego, wrzucić do herbu i gotować, aż tylko miękkie, 2-3 protokół.Zwiększ ciepło do średniej wysokości, a następnie dodaj kiełbasę, ryż, połowę szalotki, pastę chili-czosnek i drugą łyżkę sosu sojowego do wok z broccolini. Wrzucić dobrze, aby dokładnie połączyć. Pozostawić ryż do siedzenia w woku na 30 sekund lub aż toasty-pachnące, następnie wrzucić ponownie i odstawić na kolejne 30 sekund do minuty.Podzielić na dwie miski i udekorować czarnym sezamem i resztą szalotki.Więcej przepisów na smażony ryż na Food Republic: jajka i boczek z pikantnym smażonym ryżem