Chipsy ziemniaczane z dipem z sera pleśniowego

Chipsy ziemniaczane z dipem z sera pleśniowego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj chipsy ziemniaczane z dipem z sera pleśniowego spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać ser, sól, ziemniaki russet, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gorące chipsy ziemniaczane z sosem z sera pleśniowego, Chipsy ziemniaczane z sosem do zanurzania sera pleśniowego, oraz Domowe chipsy ziemniaczane z sosem BBQ Sriracha i greckim jogurtem pleśniowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Połącz pierwsze 5 składników w małej misce, dobrze mieszając. Kryj się i wyluzuj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Kłaść plastry ziemniaków na ręcznikach papierowych; osuszyć. Ułóż połowę plastrów ziemniaków w jednej warstwie na rozgrzanej blasze do pieczenia pokrytej natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Posypać 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
6
Piec w temperaturze 400 przez 10 minut. Obróć plastry ziemniaków nad; piec dodatkowe 5 minut lub do złotego. Powtórz procedurę z pozostałymi ziemniakami i pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Podawać natychmiast z mieszanką sera pleśniowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PleśniowySer Pleśniowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn