Chipsy ziemniaczane z dipem z sera pleśniowego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj chipsy ziemniaczane z dipem z sera pleśniowego spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać ser, sól, ziemniaki russet, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gorące chipsy ziemniaczane z sosem z sera pleśniowego, Chipsy ziemniaczane z sosem do zanurzania sera pleśniowego, oraz Domowe chipsy ziemniaczane z sosem BBQ Sriracha i greckim jogurtem pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku.
Połącz pierwsze 5 składników w małej misce, dobrze mieszając. Kryj się i wyluzuj.
Kłaść plastry ziemniaków na ręcznikach papierowych; osuszyć. Ułóż połowę plastrów ziemniaków w jednej warstwie na rozgrzanej blasze do pieczenia pokrytej natryskiem do gotowania.
Posypać 1/4 łyżeczki soli.
Piec w temperaturze 400 przez 10 minut. Obróć plastry ziemniaków nad; piec dodatkowe 5 minut lub do złotego. Powtórz procedurę z pozostałymi ziemniakami i pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Podawać natychmiast z mieszanką sera pleśniowego.