Chipsy ze słodkich ziemniaków z żurawiną Aïoli
Słodkie chipsy ziemniaczane z żurawiną Aïoli może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 50 i kosztuje 6 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 34 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz grubą sól morską i pieprz, sos żurawinowy, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Chipsy ze słodkich ziemniaków z żurawiną Aïoli, Lekkie jak powietrze chipsy ziemniaczane ze słodką dymną papryką i kminkiem Aioli, oraz Ramen Sliders i Ketchup Kimchi z chipsami ziemniaczanymi i Srirachan Aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik do 177°. Line 2 (15x10x1-cal) patelnie z folią
W dużej misce, wrzucić słodkie ziemniaki i olej. Na patelniach ułóż słodkie ziemniaki w jednej warstwie.
Piec około 40 protokół, obracając raz, lub aż tak ostre, jak pożądane.
W małej misce wymieszać składniki aioli. Przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Podawać chipsy z aioli do zanurzenia.