Chipsy z serem i szczypiorkiem
Chipsy z serem i szczypiorkiem to Wegetariańskie przepis na 108 porcji. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 38 kalorii. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz masło, sos pieprzowy, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Serowe Chipsy Ze Szczypiorkiem, Chipsy Serowe, oraz Chipsy Serowe.
Instrukcje
W dużej misce, wymieszać zmiękczone masło i ser, aż dobrze wymieszane. Wymieszaj mąkę, szczypiorek, sól, sos pieprzowy i czosnek w proszku, aż dokładnie wymieszasz. Wymieszać z płatkami. Podzielić mieszaninę na cztery części i zwinąć w 6-calowe kłody. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce do firmy, o 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Rozpakować dzienniki sera i pokroić w 1/4 cala grube rundy.
Umieścić na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek.
Piec przez 20 do 25 minut w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie będą chrupiące i lekko rumiane.