Chipsy Z Białej Trufli

Chipsy Z Białej Trufli
Białe chipsy truflowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, ziemniaki russet, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczone Trufle "Chipsy", Makaron z białą truflą i serem, oraz Risotto Z Masłem Z Białej Trufli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Napełnij dużą miskę zimną wodą. Używając krajalnicy V lub mandoliny, cienko pokrój ziemniaki w rundy, natychmiast umieszczając plasterki ziemniaków w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W międzyczasie wlać wystarczającą ilość oleju do ciężkiego dużego garnka lub głębokiej patelni, aby osiągnąć głębokość 2 cali. Podłącz termometr do głębokiego smażenia z boku garnka i podgrzej olej do temperatury od 260 ° F do 135°. pracując w małych partiach, plastry ziemniaków osuszaj ręcznikami papierowymi i dodaj do gorącego oleju; smażyć na złoty kolor, dostosowując ciepło w razie potrzeby, aby utrzymać temperaturę między 260 ° F A 275 ° f, około 18 minut na partię. Za pomocą Sitka drucianego lub łyżki szczelinowej przenieś chipsy ziemniaczane Na Ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy ZiemniaczaneChipsy Ziemniaczane
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Chipsy posypać lekko grubą solą, pozostając jeszcze ciepłym. Czy z wyprzedzeniem można wykonać 8 godzin wcześniej. Całkowicie fajne. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
4
Umieścić chipsy ziemniaczane w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy ZiemniaczaneChipsy Ziemniaczane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Posypać serem, pietruszką i czarnym pieprzem; skropić lekko oliwą truflową i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Olej TruflowyOlej Truflowy
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn