Chipsy pistacjowe z serem Mascarpone i Kompot winogronowy

Chipsy pistacjowe z serem Mascarpone i Kompot winogronowy
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 605 kalorii, 8G białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.06 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz 5 przypraw w proszku, cukier puder, winogrona i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone ciasto z winogronami i serem Mascarpone, Kompot Wiśniowy Z Mascarpone, oraz Sernik Mascarpone z kompot z pigwy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać winogrona i cukier w ciężkiej dużej patelni do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Odstawić 5 minut.
3
Dodać koncentrat soku i przyprawy w proszku. Zagotować na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, aż syrop zgęstnieje na tyle, aby płaszcz łyżka, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
CukierCukier
SyropSyrop
4
Wlać kompot na sito ustawione na średniej misce; dobrze osuszyć winogrona.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
WinogronaWinogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Przenieść winogrona do innej średniej miski. Winogrona i syrop przechowywać w lodówce oddzielnie, aż ostygnie, około 1 godziny. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć każdy; przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Umieścić mascarpone w małej misce; przesiej cukier. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii; wymieszać, aby zmiksować. Schłodzić co najmniej 1 godzinę. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i schłodzić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MascarponeMascarpone
NasionaNasiona
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Linia 2 duże obramowane blachy do pieczenia z pergaminem. Zmiksuj cukier puder i orzechy w procesorze, aż orzechy zostaną drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2
Posypać 10-calowy kwadratowy obszar na powierzchni roboczej 1/3 szklanki cukru orzechowego; top z arkuszem ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
3
Ciasto posypać 1/3 szklanki cukru orzechowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
4
Rozwałkuj ciasto na 12-calowy kwadrat.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
5
Zwiń w 12-calowy kłodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
6
Pokroić na szesnaście 3/4-calowych rund.
7
Rozwałkuj każdy okrągły do średnicy 4 cali, posypując więcej cukru orzechowego w razie potrzeby, aby zapobiec przywieraniu. Układaj rundy na przygotowanych arkuszach. Przykryć i schłodzić co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
RolkaRolka
8
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Piec pistacje rundy odkryte aż brązowy na dole i złoty na górze, odwracanie arkuszy po 10 minut, o 16 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Przenieść chipsy do stojaków i ostudzić. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
ChipsyChipsy
11
Na każdej z 8 chipsów rozprowadzić 2 łyżki kremu mascarpone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
KremKrem
12
Miejsce na talerzach. Łyżka ugotowanych winogron na śmietanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
KremKrem
13
Pokrój 8 chipsów na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChipsyChipsy
14
Skrop każdy deser syropem winogronowym, a następnie udekoruj każdy 2 chrupkimi połówkami, klastrem winogron i miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
SyropSyrop
MiętaMięta
15
* Włoski ser śmietankowy; dostępny w dziale serów wielu supermarketów i na rynkach włoskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
SerSer
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn