Chipsy Pancetta z kozim serem i gruszką
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 195 kalorii, 7G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz gruszkę Bartletta, kozi ser, świeżo popękany pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Chrupki z pieczonych pomidorów i koziego sera balsamicznego, Figi deserowane z Pancettanem i kozim serem, oraz Filet Mignon kozi ser i Pancetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż plastry pancetta w jednej warstwie na blasze do pieczenia wyłożonej folią aluminiową.
Piec w temperaturze 450 przez 8 do 10 minut lub do złotego koloru.
Przenieś do stojaka z drutu wyłożonego papierowym ręcznikiem za pomocą szpatułki.
Odstawić 10 minut lub aż ostry.
Gruszka rdzeniowa z korkiem jabłkowym.
Pokrój gruszkę w poprzek na 12 cienkich pierścieni. Ułóż na półmisku. Wierzch równomiernie polać pancettą i kozim serem; posypać pieprzem.
Tuż przed podaniem skropić miodem.
Dekorować, w razie potrzeby.