Chipsy Margarita
Chipsy Margarita może być dobry przepis, aby rozszerzyć swój repertuar napojów. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 10 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 189 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz tortille kukurydziane, olej roślinny, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj BBQ Margarita kurczak Tostadas ze słodkim Jalapeno Margarita Salsa, Bardzo Jagodowa krew pomarańczowa Margarita na Narodowy Dzień Margarity, oraz Margarita kurczak Quesadilla z Margarita Guacamole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz sól i skórkę z limonki.
Wlać olej na głębokość 2 cali do holenderskiego piekarnika; podgrzać do 35
Smaż tortillę w małych partiach w gorącym oleju około 30 sekund lub do złotego koloru.
Odcedzić na ręcznikach papierowych; posypać solą wapienną.
Uwaga: domowa sól wapienna smakuje świeżiej niż pakowana sól wapienna.