Chipsy Jagodowo-Gruszkowe
Jeśli 96 centów za porcję spada twój budżet, chipsy jagodowo-gruszkowe mogą być niesamowite bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 325 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę do szarlotki, złoto, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gruszkowe Chipsy Borówkowe, Chipsy dyniowo-gruszkowe, oraz Indywidualne Chipsy Gruszkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Wymieszać gruszkę i jagody; podzielić na miseczki kremu.
Wymieszaj brązowy cukier, mąkę, owies i przyprawę do szarlotki w małej misce.
Masło pokroić w blenderze lub widelcu, aż mieszanina będzie krucha; posypać owocami.
Piec około 30 minut lub aż polewa jest złoty kolor i gruszka jest miękka.
Podawać na ciepło ze śmietaną.