Chipsy babka i awokado Aji
Przepis chipsy babka i awokado Aji jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie opcja dla miłośników południowoamerykańskiej żywności. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz sok z limonki plus dodatkowe kliny limonki, ocet, awokado hass, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Burger z chorizo, awokado i chipsami babki, Chipsy Babka, oraz Plantain chips & salsa.
Instrukcje
Jajka umieść w średnim rondlu i zalej wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia, przykryć i wyłączyć ogień.
Odstawić jajka na 10 minut. Jajka ostudzić całkowicie przed obraniem i posiekaniem na drobną kostkę; odstawić.
Umieść szalotki, pomidory, kolendra, sok z limonki, ocet, 1/4 szklanki wody i trochę soli w dużej misce i wymieszać, aby połączyć.
Dodaj awokado, jajka i kilka kresek gorącym sosem i mieszać delikatnie połączyć, uważając, aby nie rozgnieść awokado lub jaj za dużo. Przykryć folią i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Podawać w ciągu kilku godzin z chipsami tortilla.