Chipped Beef on Toast
Chipped wołowina na tostach może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 1093 kalorii, 20g białka, oraz 109G tłuszczu. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, pieprz, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać tosty można śledzić to danie główne z Cynamonowe lody tostowe {bezmleczne} jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Chipped Beef on Toast, Smażona wołowina na grzance (S. O. S.), oraz Chipsowany Dip wołowo-cebulowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Na małej patelni roztopić 2 łyżki masła i dodać mąkę. Gotować, mieszając, aż mieszanina zacznie zmieniać jasnobrązowy kolor, około 4 minut.
W dużym rondlu roztopić pozostałe 2 łyżki masła. Gotować czosnek, rozmaryn i szalotki, aż szalotki są przezroczyste.
Dodać śmietanę i doprowadzić do wrzenia.
Dodać mieszaninę masło-mąka, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 10 do 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
Dodać sól i pieprz i przecedzić.
Do każdej porcji podgrzać 1 szklankę sosu na wolnym ogniu, dodać 2 uncje chipsowanej wołowiny i doprowadzić do wrzenia.
Wlać mieszaninę na dwa do trzech plastrów grzanki na zakwasie i udekorować natką pietruszki i papryką.