Chipotle Tamale Pie
Chipotle Tamale Pie może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 353 kalorie, 23G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, fasola pinto, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest solidne. Podobne przepisy to Slow Cooker Chicken Tamale Pie, Chipotle Tamale Pie, oraz Wegetariańskie Chipotle Tamale Pie # SundaySupper.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Posmaruj 8-calowe naczynie do pieczenia masłem i odstaw na bok.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj mielonego indyka, cebula, zielona papryka, i czosnek i gotować, aż indyk nie jest już różowy i jest gotowane przez, O 8 protokół.
Odcedzić nadmiar tłuszczu i posypać mieszankę mięsa kminkiem.
Dodaj fasolę, pomidory, chiles i sos adobo na patelni i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu, aż do ogrzania i lekko zagęszczony, o 5 protokół.
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z serem i kolendrą.
Rozprowadzić mieszaninę indyka w przygotowanym naczyniu do pieczenia, naciskając na nią tylną łyżką, aby uzyskać równą, zwartą warstwę.
Mieszankę chleba kukurydzianego połączyć z mlekiem i jajkiem.
Rozłóż ciasto kukurydziane na mieszaninie indyka i piec, aż chleb kukurydziany jest złoto-brązowy, 20 do 25 protokół.
Niech Tamale Pie stać na 5 minut przed krojeniem na kwadraty i porcji.