Chipotle Shrimp Tacos

Chipotle Shrimp Tacos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 253 kalorie, 21g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka soku z limonki, papryka chipotle w sosie adobo, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1022 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chipotle Shrimp Tacos, Tacos z krewetkami z kremem Chipotle, oraz Chipotle Lime Shrimp Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej, głębokiej patelni smażyć boczek na średnim ogniu, aż równomiernie brązowy.
Odcedzić tłuszcz z boczku.
Dodać cebulę na patelni z boczkiem i gotować 5 minut lub aż cebula są przezroczyste. Mieszać w krewetki i chipotle chiles; gotować 4 minut lub do ogrzania przez.
Tortille ciepła na nieczystej patelni na średnim ogniu przez 10 do 15 sekund. Obróć i podgrzewaj przez kolejne 5 do 10 sekund. Napełnij podgrzewane tortille mieszaniną krewetek.
Posypać kolendrą, sokiem z limonki i solą.