Chipotle i Adobo marynowane jajka

Chipotle i Adobo marynowane jajka
Chipotle i Adobo marynowane jajka to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. 81 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jeśli masz pod ręką cukier, cebulę, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Chipotle En Adobo, Zwęglone szparagi z kremowym Adobo i marynowaną czerwoną cebulą, oraz Łaskotane różowe marynowane jajka lub ładne w różowych marynowanych jajkach dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku, połączyć ocet, woda, czosnek, cebula, sól, cukier, chipotle chiles i sos adobo. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż cebula będzie przezroczysta, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
SOS AdoboSOS Adobo
OcetOcet
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Jajka ugotowane na twardo umieścić w czystych słoikach. Przecedzić wrzącą solankę do słoików, aby przykryć jajka. Przykryć pokrywkami i przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 dni przed podaniem. Przechowywać w lodówce do 6 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
JajkoJajko

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn