Chipotle-guacamole pomarańczowe z prażonymi pestkami dyni

Chipotle-pomarańczowy Guacamole z prażonymi pestkami dyni może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 46 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 22 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie dieta. Mieszanka chipotli w sosie adobo, skórka pomarańczowa, pestki dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Prażone migdały i Chipotle Guacamole, Prażone Nasiona Dyni, oraz Prażone Nasiona Dyni.
Instrukcje
Połącz guacamole, chipotle, pestki dyni i skórkę pomarańczową.
Podawać natychmiast z ciepłymi chipsami tortilla.