Chipotle Deviled Eggs

Chipotle Deviled Eggs
Przepis Chipotle Deviled Eggs jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 24. Ta przystawka ma 53 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz chipotle chiles, majonez, liście kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chipotle Deviled Eggs, Chipotle Deviled Eggs, oraz Chipotle Deviled Eggs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić jajka w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać wystarczającą ilość zimnej wody do pokrycia. Doprowadzić do dusić na dużym ogniu. Zmniejszyć ciepło do niskiego; gotować delikatnie 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Zdjąć z ognia, przykryć i odstawić 10 minut.
4
Odcedzić jajka; przykryć lodem i wodą i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
LódLód
5
Jajka obrać i pokroić na pół wzdłuż. Łyżka żółtka do małej miseczki; ułóż białka na półmisku. Żółtka drobno zetrzeć na małych otworach tarki pudełkowej do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Wymieszać w majonezie, a następnie 2 łyżeczki posiekane chipotle chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
MajonezMajonez
7
Dodaj więcej posiekanych chiles, w razie potrzeby, na więcej ciepła. W razie potrzeby doprawić do smaku solą. Za pomocą worka do ciasta wyposażonego w końcówkę Gwiazdy o średnicy 1/2 cala, napełnij rurkę białkami. Przykryć i schłodzić jajka co najmniej 2 godziny i do 1 dnia. Naciśnij 1 liść kolendry do wypełnienia w każdym jajku i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Białka JajBiałka Jaj
Papryka ChiliPapryka Chili
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn