Chipotle Deviled Eggs
Przepis Chipotle Deviled Eggs jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 24. Ta przystawka ma 53 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz chipotle chiles, majonez, liście kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chipotle Deviled Eggs, Chipotle Deviled Eggs, oraz Chipotle Deviled Eggs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jajka w dużym rondlu.
Dodać wystarczającą ilość zimnej wody do pokrycia. Doprowadzić do dusić na dużym ogniu. Zmniejszyć ciepło do niskiego; gotować delikatnie 5 minut.
Zdjąć z ognia, przykryć i odstawić 10 minut.
Odcedzić jajka; przykryć lodem i wodą i odstawić do ostygnięcia.
Jajka obrać i pokroić na pół wzdłuż. Łyżka żółtka do małej miseczki; ułóż białka na półmisku. Żółtka drobno zetrzeć na małych otworach tarki pudełkowej do średniej miski.
Wymieszać w majonezie, a następnie 2 łyżeczki posiekane chipotle chiles.
Dodaj więcej posiekanych chiles, w razie potrzeby, na więcej ciepła. W razie potrzeby doprawić do smaku solą. Za pomocą worka do ciasta wyposażonego w końcówkę Gwiazdy o średnicy 1/2 cala, napełnij rurkę białkami. Przykryć i schłodzić jajka co najmniej 2 godziny i do 1 dnia. Naciśnij 1 liść kolendry do wypełnienia w każdym jajku i służyć.