Chipotle Ciasto Czekoladowe Bez Mąki
Chipotle ciasto czekoladowe bez mąki zajmuje mniej więcej około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 54g białka, 215g tłuszczu, oraz w sumie 3536 kalorii. Ten przepis służy 5. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 447 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Świetnie sprawdza się jako deser. Udaj się do sklepu i odbierz szczyptę pieprzu cayenne, cynamonu, jajek i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Ciasto Bez Mąki Czekoladowo-Orzechowe Z Ciepłą Polewą Czekoladową, Ciasto Czekoladowe Bez Mąki, oraz Ciasto czekoladowe bez mąki są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik i przygotuj springform pan: Rozgrzej piekarnik do 177°. ułóż dno 9-calowej springform pan z kółkiem z pergaminu. Nasmaruj boki i pergamin masłem lub nieprzywierającym sprayem do gotowania (uwielbiam Pam do pieczenia sprayu do gotowania, ja).
Stopić czekoladę i masło: stopić czekoladę i masło razem na podwójnym kotle lub w kuchence mikrofalowej, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gładka.
W dużej misce ubijamy jajka z cukrem, a następnie powoli, po trochu, ubijamy roztopioną czekoladę.
Dodaj sól, ekstrakt z wanilii oraz przyprawy i smak, dostosowując przyprawy w razie potrzeby.
Wlać do patelni springform i piec w temperaturze 177° przez 25-35 minut lub aż tester wyjdzie czysty.
Niech ciasto ostygnie całkowicie na stojaku z drutu. Posypać cukrem pudrem i podawać.