Chipotle Chicken Melt
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Chipotle Chicken Melt. Jedna porcja zawiera 437 kalorii, 35g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką wodę, ser monterey jack, mieszankę d coleslaw i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany kurczak Chipotle z sosem śmietanowym Chipotle-SRC, Chupe de Pollo con Chipotle (zupa z kurczaka z Chipotle), oraz Stopić Serce Stopić Tuńczyk dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń 1 chile z puszki; rezerwy pozostałe chiles i sos do innego użytku.
Usunąć i wyrzucić Chile łodygi i nasiona; drobno posiekać chile.
Połącz chile, majonez i wodę w małej misce.
Rozprowadzić około 1 łyżki mieszanki Chile równomiernie na górnej połowie rolek.
Umieść każdą połowę piersi kurczaka między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; Funt do grubości 1/2 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Posypać równomiernie solą i pieprzem.
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; smażyć 3 minuty na stronie lub aż gotowe.
Wyjąć kurczaka z patelni; top każdy z plasterkiem sera. Ułóż coleslaw wymieszać na dolnej połowie bułek; wierzch z kurczakiem i pozostałą połową.
Podawać natychmiast. Wielkość porcji: 1 kanapka.