Chipotle Barbecue Burgers with Slaw

Chipotle Barbecue Burgers with Slaw może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 404 kalorie, 33g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz majonez, śmietanę, ocet jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać niskotłuszczową kwaśną śmietanę, możesz podążać za tym daniem głównym z Angel Food Cake jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Azjatyckie burgery wieprzowe z grilla ze Slaw, Hamburgery z trawą z sosem barbecue Chipotle, oraz Burgery wołowe z sosem barbecue Orzechowo-Chipotle.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników. Podzielić mieszaninę na 4 równe porcje, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać paszteciki do patelni; gotować przez 4 minuty z każdej strony lub aż termometr do mięsa zarejestruje 16
W dużej misce wymieszać surówkę z 6 składnikami (przez pieprz); dobrze wymieszać.
Umieścić 1 patty na dolnej połowie każdej bułki; górę każdej porcji z 1/2 szklanki mieszanki colesław i górnej połowie bułki.
Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane
Grill sprawdza się bardzo dobrze z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Jedno wino, którego możesz spróbować to Hullabaloo Zinfandel. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![Hullabaloo Zinfandel]()
Hullabaloo Zinfandel
Hullabaloo 2012 wyświetla aromaty boysenberry, lukrecji i białego pieprzu na nosie, z dobrze ustrukturyzowanymi smakami dzikiej wiśni, jagód, coli i owoców malin dominujących w podniebieniu, a kończąc na odrobinie pikanterii na finiszu. To wino będzie się starzeć z wdziękiem przez następne 5-7 lat.