Chimichurri Monkey Bread
Przepis Chimichurri Monkey chleb jest gotowy w około 40 minut i jest zdecydowanie niesamowity bez nabiału opcja dla miłośników latynoamerykańskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Za 43 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieprzu, pietruszki, koszernej soli i mielonego kminku. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 44%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Grands Monkey Bread / Easy Monkey Bread {Idealny Na Wakacyjne Poranki!}, Karmelowy chleb Małpi (inaczej chleb Bąbelkowy), oraz Chleb małpy (aka Pull Apart Bread).
Instrukcje
W płytkiej misce połącz pierwsze dziewięć składników.
Pokrój każdy biszkopt na pół i uformuj kulkę.
Umieść kawałki biszkoptu w natłuszczonym 10-calowym. karbowany Pan rury.
Piec w temperaturze 375° przez 18-22 minuty lub na złoty kolor. Ostudzić przez 5 minut przed odwróceniem na talerz do serwowania.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na Małpi chleb. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "