Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj Chiliquillan. Jedna porcja tego dania zawiera około 22g białka, 40g tłuszczu i w sumie 564 kalorii. Ten przepis służy 4. Za 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 19 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Jeśli masz pod ręką śmietanę, łagodny sos enchilada, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Z łyżką wynik 51%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy:.
Instrukcje
1
Zrumienić mieloną wołowinę na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Odcedź, wyjmij z patelni i odstaw na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Rozpuść 2 łyżki margaryny na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margaryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj podarte tortille i lekko zrumień. Popchnij tortille aż do zewnętrznej krawędzi patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodaj pozostałe 2 łyżki margaryny do środka i rozpuść.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margaryna
6
Wlej ubite jajka i mieszaj, aż będą miękkie. Wepchnij jajka na zewnętrzną krawędź patelni i dodaj zrumienioną mieloną wołowinę na środek patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Polej sosem enchilada i lekko wymieszaj. Zmniejsz ogień do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Enchilada
8
Posyp mieszankę mięsną czarnymi oliwkami i zieloną cebulką; przykryj i gotuj na wolnym ogniu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Czarne
Zielona Cebula
Mięso
9
Zdejmij pokrywę i nałóż kilka łyżek kwaśnej śmietany na naczynie, a następnie posyp równomiernie posiekanym serem. Załóż pokrywę i gotuj na wolnym ogniu przez dodatkowe 5 minut lub do rozpuszczenia sera.