Żubr Chili z ciecierzycą i dynią Żołędziową jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 417 kalorii, 27g białka, oraz 17g tłuszczu. Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka czosnku, pomidory w puszkach, bulion wołowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Boczek Bison Butternut Squash Chili (Triple B Chili), Dynia z żołędzi faszerowana z pieczarkami i ciecierzycą, oraz Acorn Squash and Chicken Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz chiles i czas w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski; kuchenka mikrofalowa w wysokiej 3 minuty.
Połącz mieszaninę chile i grzyby w blenderze; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Papryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Podgrzać holenderski piekarnik na dużym ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
Patelnia
6
Dodać Żubr, 1/2 łyżeczka soli, i 1/2 łyżeczka czarnego pieprzu; gotować 6 minut lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
żubry
Sól
7
Wyjmij żubra z patelni. Zredukuj ciepło do średniej-wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żubry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Dodaj cebulę i paprykę na patelnię; smażyć 5 protokół. Mieszać w czosnku; podsmażyć 1 minutę. Wymieszać z koncentratem pomidorowym; gotować 2 minuty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Pomidorowa
Papryka
Czosnek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Dodaj chili w proszku, oregano, kolendra, i kminek; smażyć 30 sekund. Zaprowadź bizona do pan. Wymieszać z piwem; gotować 3 minuty lub aż płyn zmniejszy się o połowę. Wymieszać mieszaninę grzybów i pomidorów; doprowadzić do duszenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 25 minut. Wymieszać w squash i ciecierzycy; gotować na wolnym ogniu 45 minut. Wymieszać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu. Top z kwaśną śmietaną i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Chili W Proszku
Kwaśna śmietana
Ciecierzyca
Kolendra
Grzyby
Pomidor
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Totus Tuus Cava. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.