Chili Z Serem Ziemniaczanym
Chili z serem ziemniaczanym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,93 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 13g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz zakupioną salsę, zieloną cebulę, Chilli poblano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka ziemniaczana z chili i kukurydzą, Kremowa kasza serowa z chili, oraz Kubki Z Kurczakiem, Zielonym Chilli I Serem.
Instrukcje
W misce użyj widelca lub miksera, aby zmiksować ziemniaki, chvre, 1/4 szklanki cotija, chili z puszki, cebulę i sól do smaku.
Nosząc gumowe rękawice, przeciąć poblanos na pół wzdłuż. Nożem wyciąć grudkę nasion spod łodygi wewnątrz każdego chili, pozostawiając koniec łodygi na miejscu (tworząc filiżankę). Wyciągnąć i wyrzucić żyły. Chilli napełnij równo mieszaniną ziemniaków. Ustaw chili w naoliwionej zapiekance 9-na 13-calowej, napełniając ją. Przykryć szczelnie folią.
Piec w piekarniku 350 przez 30 minut. Odsączyć, posypać pozostałą 1/4 szklanki cotija i powrócić do piekarnika.
Piec, aż farsz jest usiany brązowym, 20 do 25 minut dłużej.
Podawać chili z szeroką łopatką.
Dodaj salsę i sól do smaku.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili można sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jedno wino można spróbować jest Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava]()
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava