Chili Z Serem Ziemniaczanym

Chili Z Serem Ziemniaczanym
Chili z serem ziemniaczanym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,93 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 13g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz zakupioną salsę, zieloną cebulę, Chilli poblano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka ziemniaczana z chili i kukurydzą, Kremowa kasza serowa z chili, oraz Kubki Z Kurczakiem, Zielonym Chilli I Serem.

Instrukcje

1
W misce użyj widelca lub miksera, aby zmiksować ziemniaki, chvre, 1/4 szklanki cotija, chili z puszki, cebulę i sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Nosząc gumowe rękawice, przeciąć poblanos na pół wzdłuż. Nożem wyciąć grudkę nasion spod łodygi wewnątrz każdego chili, pozostawiając koniec łodygi na miejscu (tworząc filiżankę). Wyciągnąć i wyrzucić żyły. Chilli napełnij równo mieszaniną ziemniaków. Ustaw chili w naoliwionej zapiekance 9-na 13-calowej, napełniając ją. Przykryć szczelnie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Piec w piekarniku 350 przez 30 minut. Odsączyć, posypać pozostałą 1/4 szklanki cotija i powrócić do piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Piec, aż farsz jest usiany brązowym, 20 do 25 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Podawać chili z szeroką łopatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
6
Dodaj salsę i sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Chili można sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jedno wino można spróbować jest Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn