Chili z pierożkami kukurydzianymi

Przepis Chili z pierożkami kukurydzianymi może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w mniej więcej 55 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 346 kalorii, 31g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 2,08 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka sosu pieprzowego, kukurydza kernel, mąka kukurydziana, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć mąkę kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Placek Z Mąki Kukurydzianej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chili z pierożkami kukurydzianymi, Chili Wieprzowo-Fasolowe Z Pierożkami Kukurydzianymi, oraz Pierogi kukurydziane, szalotki i Cotija w bulionie kukurydzianym kokosowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wołowinę i cebulę gotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie brązowa; odcedzić. Rezerwa 1/2 szklanki kukurydzy. Pozostałą kukurydzę wymieszać z płynem, pomidorami, sosem pomidorowym, chili w proszku i sosem pieprzowym do mieszanki wołowiny.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 15 minut.
Mix Bisquick mix i mąki kukurydzianej. Wymieszać w mleku, kolendry i zarezerwowane 1/2 Puchar kukurydzy tylko do zwilżenia.
Upuść ciasto przez zaokrąglone łyżki stołowe na gotujące się chili. Gotować odkryte na małym ogniu 10 protokół. Przykryć i gotować 10 minut dłużej lub do wyschnięcia pierogów.