Chili Z Indyka Z Półksiężycem
Chili z indyka z półksiężycem może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 484 kalorie, 35g białka, oraz 22g tłuszczu. Na $2.98 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś meksykańską mieszankę serów, mieloną kiełbasę z indyka, półksiężycowe bułeczki) ciasto półksiężycowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Crescent-Topped Turkey Chili Mole, Amandyna Z Indyka, oraz Zapiekanka z półksiężycem.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, wymieszać kiełbasę z indyka, fasola po pieczeniu i pomidory.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając. Łyżka do szklanego naczynia do pieczenia o wymiarach 13x9 cali (3-quart); posypać 1 1/2 szklanki sera.
Wyjmij ciasto z puszki; nie rozwijaj. Ząbkowanym nożem pokroić ciasto na 1-calowe plastry.
Przeciąć każdy na pół; miejsce wyciąć stronę w dół wokół krawędzi naczynia do pieczenia.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera.
Piec w temperaturze 191° 15 do 20 minut.