Chili-Wołowe Miękkie Tacos
Przepis chili-wołowina miękkie Tacos jest gotowy w około 12 godzin i 15 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 481 kalorii, 29g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Mieszanka awokado, wołowina chuck Pot roast, chili w proszku, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to BBQ Beef Soft Tacos, Miękkie Tacos Z Wołowiną, oraz Beef Steak i Black Bean Soft Tacos.
Instrukcje
Łyżka 1 szklanka salsy do małej miseczki; rezerwy. W wolnej kuchence połącz pozostałą salsę z octem i proszkiem chili.
Dodać wołowinę, przykryć i podgrzać do minimum. Gotować, aż wołowina łatwo strzępi widelcem, 10 do 12 godzin. Mięso rozdrobnić, za pomocą dwóch widelców, i łyżką do miski.
Rozgrzej piekarnik do 149°. tortille stos, owinąć w folię i piec do ciepła, o 10 protokół.
Śmietanę i sałatę ułożyć w miseczkach. Tuż przed podaniem, obrać awokado i pokroić w kostkę i umieścić w małej misce. Wyłóż miski (w tym salsę) i złóż tacos przy stole.