Chili w sosie Kret
Chili w sosie kret może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 494 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Mieszanka chili w proszku, śmietany, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Mole Chili, Mole Chili, oraz Mole Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym żeliwnym piecu holenderskim na średnim ogniu.
Dodać cebulę, paprykę i czosnek. Sauté aż cebula są przezroczyste i papryka zaczynają mięknąć. Doprawić solą i pieprzem i odstawić.
Usunąć połowę mieszanki cebula-pieprz sautéed i odstawić.
Dodaj mięso, chili w proszku, kakao, kminek, cynamon, oregano i cukier i brązowy mieszaniny, często mieszając.
Wymieszać z sosem pomidorowym, pomidorami, kretem (użyj go w postaci skoncentrowanej) i wodą. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut. Dostosuj przyprawy, dodając dodatkową sól, pieprz, pieprzyk lub chili w proszku. Dusić 30 minut.
Dodać fasolę i pozostałą połowę mieszanki cebuli i pieprzu; gotować przez 15 protokół.
Podawać posypane pepitos i kwaśną śmietaną.