Chili-makaron z kurczakiem i serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z kurczakiem z Chili i serem. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 788 kalorii, 47g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pierś kurczaka z rożna, szalotki, sól koszerną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jeden garnek Indyk Chili Mac + wideo, Najlepszy wegański ser Mac n' , oraz Wegański makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodaj makaron i gotuj zgodnie z zaleceniami etykiety.
Odcedzić, spłukać pod zimną wodą i powrócić do garnka. Wrzucić z 1/4 szklanki mleka. Wymieszać z serem i kurczakiem (nie mieszać).
W międzyczasie roztopić 1 łyżkę masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj szalotki, chili w proszku, 1 łyżeczka soli i kilka mielonych pieprzu. Gotować, mieszając, 2 minuty.
Dodaj połowę pico de gallo. Gotować, mieszając, aż szalotki zmiękną, 2 do 3 protokół.
Zmniejszyć ciepło do średniego.
Dodać pozostałe 2 łyżki masła i wirować do stopienia.
Posypać mąką; gotować, mieszając, aż powstanie pasta, około 1 minuty. Stopniowo mieszać w bulionie i pozostałą 1 szklankę mleka. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż wystarczająco grube, aby pokryć tył łyżki, o 6 protokół.
Dodaj sos do garnka z makaronem. Gotować na średnim ogniu, mieszając, aż ser się rozpuści, około 3 minut; doprawić solą i pieprzem. Top z pozostałych 1/2 Puchar pico de gallo.