Chili Loaf
Przepis chili Loaf jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 383 kalorie, 13g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sól, Owalny bochenek chleba, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest idealny do Super Bowl. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 53%. Spróbuj Ziemniaczany Chili Loaf, Meat Loaf z sosem Chili, oraz Ziemniaczany Chili Loaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ostrym nożem, 3/4 do 1 cala od krawędzi skorupy, przyciąć do, ale nie przez skorupę dolną. Następnie wytnij okrąg wewnątrz obręczy bochenka.
Palcami sięgnij do cięcia i wyciągnij środek bochenka. Następnie wykonaj podstawę pustego poziomu, wyciągając nadmiar chleba.
Posmaruj wnętrze bochenka wystarczającą ilością masła, aby lekko pokryć. Zawiń skorupę folią.
Piec w piekarniku 350, aż wnętrze lekko tosty, 7 do 9 minut.
Tymczasem w maszynce lub blenderze połącz ser jogurtowy, jajka, 1/2 szklanki mleka, mąkę, zmielone chili i 1/4 łyżeczki soli. Wirować, aż będzie gładka. Zielone chili wymieszać z serem.
Ustawić gorącą skórkę na blasze do pieczenia i wlać do niej nadzienie.
Dodaj pozostałe 1/4 szklanki mleka, wymieszaj widelcem, a następnie wepchnij wystarczająco dużo 1/2-calowych kawałków chleba (oderwanych od środka) do nadzienia, aby doprowadzić go do krawędzi skorupy.
Powrót bochenek do piekarnika.
Piec, aż środek jest mocno ustawiony, gdy bochenek jest delikatnie wstrząśnięty, 40 do 45 minut.
Wyjąć bochenek z piekarnika i natychmiast posypać serem cheddar.
Ostudzić co najmniej 15 minut.
Usunąć folię. Awokado obrać i cienko pokroić lub pokroić w kostkę, wymieszać z sokiem z limonki i ułożyć na bochenku chili.
Bochenek pokroić i podawać z sosem tomatillo i solą do smaku.