Chili Chocolate Chocolate Chip Cookies
Przepis chili Chocolate Chocolate Chip Cookies może zaspokoić Amerykański głód w około 30 minut. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 75 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. 48 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, mąkę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chili Chocolate Chip Cookies, Chili Chocolate Chip Cookies, oraz Pełnoziarniste Czekoladowe Ciasteczka Orzechowe {Moje Ulubione Ciasteczka Czekoladowe} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni. W dużej misce przesiać lub ubić razem mąkę, kakao w proszku, chili w proszku, soda oczyszczona i sól; odstawić. Stopić 4 uncje grubo posiekanej czekolady Lindt chili z masłem w małej żaroodpornej misce ustawionej na patelni gotującej się wody.
Niech mieszanina ostygnie lekko przed kontynuowaniem.Do miski miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek włóż czekoladę z masłem, cukier, jajka i wanilię. Obróć maszynę na średnią prędkość i wymieszaj do połączenia. Zmniejszyć prędkość do niskiej i stopniowo mieszać w mieszaninie mąki w 3 dodatkach, nie nadmiernie mieszać. Złóż kawałki czekolady ręcznie.Korzystanie 1 ½ - calowy miarka do lodów, upuść ciasto na pergaminu wyłożone blachy do pieczenia, odstępy ciasteczka o 2 cali od siebie.
Piec ciasteczka około 15 minut, lub aż spłaszczają się i zaczynają pękać.
Wyjmij je z piekarnika, powinny być dość miękkie. Podnieś je z blachy do pieczenia, pergaminu i wszystkich, a następnie pozostawić do ostygnięcia na stojakach z drutu. Ciasteczka mogą być przechowywane między warstwami pergaminu w hermetycznych pojemnikach w temperaturze pokojowej do 3 dni.