Chiles Rellenos Made Easy
Chiles Rellenos Made Easy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 431 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,52 zł za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka salsa verde, cebula, kozi ser i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Easy Chiles Rellenos, Chiles Anchos Rellenos de Queso (Ancho Chiles nadziewane serem), oraz Nadziewane Chiles Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj cebulę; smażyć 4 protokół lub do miękkości. Wymieszać posiekane pomidory, salsa verde i 1/4 łyżeczki soli; gotować 15 minut lub aż zgęstnieje, często mieszając.
Umieścić mieszaninę pomidorów w robocie kuchennym; dodać kolendrę. Mieszanka procesowa do uzyskania gładkości. Odstawić.
Umieść poblanos na wyłożonej folią blasze do pieczenia; broil 3 cali od ciepła 8 minut lub do poczernienia i zwęglone, obracając po 6 minut.
Umieścić w papierowej torbie; złożyć, aby szczelnie zamknąć.
Odstawić na 15 minut. Skórki obrać i wyrzucić.
Wytnij wzdłużną szczelinę w każdym chile; Odrzuć nasiona, pozostawiając łodygi nienaruszone. Łyżka 1/4 szklanki sera Jack i 1 1/2 łyżeczki sera koziego w jamie każdego chile.
Lekko ubić żółtka w małej misce.
Białka umieścić w średniej misce; ubić mikserem z dużą prędkością do uzyskania sztywnych szczytów. Żółtka złożyć na białka.
Mąkę i czarny pieprz połączyć w płytkim naczyniu.
Umieść mąkę kukurydzianą w innym płytkim naczyniu. Pogłębiać poblanos w mieszaninie mąki i zanurzyć w mieszaninie jaj. Pogłębianie w mączce kukurydzianej.
Rozgrzać olej w dużej patelni ze stali nierdzewnej na średnim ogniu do gorąca; zmniejszyć do średniego ciepła.
Dodaj powlekane poblanos do oleju; gotować 6 minut lub aż ostry, obracając gotować ze wszystkich stron.
Umieścić chiles na blasze do pieczenia, i piec w 350 przez 8 minut lub aż ser topi.
Podawać z sosem pomidorowym.