Chiles Poblano Nadziewane Krabem Z Salsą Mango
Poblano Chiles Nadziewane Krabem z salsą Mango może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 379 kalorii, 23G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,38 zł za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Mieszanka octu winnego, musztarda dijon, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Spróbuj Nadziewane Chiles Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), Nadziewane Poblano Chiles (, oraz Quinoa-Nadziewane Poblano Chiles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki w małej misce; dobrze wymieszać. Kryj się i wyluzuj.
Połączyć 2 łyżki sera Romano, oregano, musztarda, pieprz, i ser ricotta w robocie kuchennym, i proces do gładkiej. Łyżkę do miski i wymieszać z karczochami i Krabem. Podzielić mieszaninę równomiernie między połówki chile i posypać 1 łyżką sera Romano.
Umieścić nadziewane chiles na blasze do pieczenia, i piec w 350 przez 30 minut lub aż lekko rumiane.
Podawać chiles z salsą mango, i udekorować gałązkami kolendry, w razie potrzeby.
Uwaga: w razie potrzeby Zastąp 4 czerwone lub zielone papryki na Poblano chiles.