Chile Syrop Jeżyny Przepis

Chile Syrop Jeżyny Przepis
Chile syrop jeżyn przepis jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 3 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 572 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka cukru, brązowy cukier, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 471 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Syrop Z Jeżyn, Syrop Z Jeżyn, oraz Syrop Z Jeżyn dla podobnych receptur.

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Casteller Cava Brut. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Casteller Cava Brut
Casteller Cava Brut
Casteller Brut Cava wykazuje aromaty zielonego jabłka i cytrusów. W ustach ma ostre, świeże smaki z nutami cytrusowo-limonkowymi i odrobiną słodyczy. Smakuje świeżo, czysto i nerwowo.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia2
Magazyn