Chile-Serowe Quesadillas
Przepis Chile-ser Quesadillas jest gotowy w około 23 minuty i zdecydowanie jest doskonałym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 8. Ta przystawka ma 313 kalorii, 11g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz amerykański ser, tortille mąki, dekoracji: gałązki kolendry, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co jest raczej złe. Spróbuj Chile, ser i bekon Quesadillas, Chile Z Otwartą Twarzą-Serowe Quesadillas, oraz Quesadillas z serem buraczanym i kozim z Chile-Lime Crema dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokonać pierwsze 6 składników na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż dobrze wymieszane.
Rozprowadzić około 1/2 szklanki mieszanki sera na każdej z 4 tortillas, pozostawiając 1/2-calowy granicy. Na wierzchu pozostałe tortille.
Podgrzać lekko nasmarowaną dużą patelnię nonstick na średnim ogniu tylko do gorąca. Gotować quesadillas w 4 partiach, 1 Minuta z każdej strony lub aż do rozpuszczenia nadzienia i na zewnątrz Brązy.
Pokroić w kliny i podawać z pożądanymi dodatkami.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili można sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Poema Cavan Extra Dry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
![Poema Cava Extra Dry]()
Poema Cava Extra Dry
Pokazuje ostre aromaty zielonych jabłek, kredy i wiosennych kwiatów oraz świeże, pikantne smaki owocowe w ustach ze śladem słodyczy, która jest dobrze zrównoważona przez kwasowość.Świetne aperitif, to wino pasuje również do przystawek i pikantnych tart.