Chile Rellenos Bake
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Chile Rellenos Piec spróbować. Jedna porcja zawiera 631 kalorii, 21g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ser meksykańska mieszanka serów, jajka, oryginalne paluszki chlebowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać połowę i połowę, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Chile Rellenos, Poblano Chile Rellenos, oraz Kurczak W Stylu Chile Rellenos.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 8-calowy kwadrat (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu; lekko mąki.
Rozłóż zielone chiles w dolnej części naczynia; posypać 1 szklanką sera.
Rozwiń ciasto; oddziel na 2 kwadraty. Aby wykonać 24 krótkie paski, przeciąć każdy kwadrat na pół w poprzek pasków. Uformuj każdy krótki pasek w cewkę; ułóż ściętą stronę w dół nad serem. Wierzch z pozostałym serem. W średniej misce ubić jajka, pół na pół i sos pieprzowy z trzepaczką do wymieszania.
Piec 40 do 45 minut lub aż krawędzie są złotobrązowe i środek jest ustawiony.
Odstawić na 5 minut przed podaniem. Top każdej porcji z 1/4 szklanki posiekanych pomidorów.